Lukijat

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

kurussa ja vaskivedellä

kurun kunnan keskustassa jäi sitten lentämättä tässä elämässä. ylöjärven kaupungin, kurun kylässä toki vielä ehtii käydä toistekin. kuruhan liitettiin vuoden alussa osaksi ylöjärveä. näin ähtäristäkin matka tampereelle lyheni olennaisesti, kun tarvii ajella vaan kahden pitäjän (virrat, ylöjärvi) läpi, niin on jo tampereella!
ajettiin laivarantaan, josta löytyikin juuri vallitsevalle tuulelle sovelias starttipaikka. muuan ukko tuli heti kertomaan, että yhden laurikaisen heikin poika ajelee juuri samanlaisella vekottimella täällä kurussa kesäisin:))
kurun kirkko


hevossaaren leirintäalue on lopetettu ja tilalle on kaavoitettu omakotitaloalue keihäsjärven rannalle.


yleiskuvaa keskustastakeskustaa ehkä vain n. 40 m:n korkeudesta kuvattuna (sopivasti finaalissa sattui kohdalle)
tommosta kelomökkiä sataman viereen pykää hautakiviveistämön omistaja. samalla miehellä on kuulemma helikoptrikin hallissaan.

paluumatkalla päräytettiin vielä virtain vaskivedellä. tuuli oli yltynyt ja siivet eivät meinanneet millään pysyä aloillaan lumen päällä. tänään ilma oli myös jo osittain termiikin pilaamaa. hetkittäin olisi päässyt ylös ilman moottorin apuakin, mutta eipä tullut mieleen alkaa paikallaan pyörimään :)
vaskipalvelu on tampereen tien varrella pyydystämässä asiakkaita.vaskivedellä ei juuri ihmisiä ulkosalla näkynyt.no, muutama sentään...
lennonvarmistuskeskukseenkohan soittelevat ?-)

starttipaikalle pääsi jäätietä pitkin
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti