Lukijat

perjantai 11. kesäkuuta 2010

balsamia haavoihin :)

eilisiltaisen epäonnisen alajärven keikan harmistus (kaatuminen startissa, potkuri päreiksi) unohtui jo heti aamusta, kun pääsi kotimaisemissa aikaisella aamulennolla päräyttämään.

myötävalon puolelle teki mieli, joten kartasta valikoin starttipaikaksi myllymäen takana olevan tupasuon läheltä keuruun rajaa. tupasuo on yksi suurimmista turvetuotantoalueista ähtärissä. toimistosta vielä luvan kävin kysymässä ja lupa heltisi jatkossakin käyttää paikkaa lentoonlähtöön.

tuossa oli unelmapaikka ponkaista ilmoille. kuvasta ei huomaakkaan, että tuossa on oikeen sellainen loiva rinne lentoonlähtöä helpottamassa. tuuli pakkautuu rinteeseen joten jalat nousevat maasta irti aivan kuin huomaamatta.


myllymäellä ei juuri maataloutta harjoiteta eli harvassa on tuolla seutukunnalla varalaskupaikat. siksi korkeuttakin piti pitää alkumatkasta jopa 500 metriä

valkeinen tunnetaan kirkasvetisyydestään ja siitähän järvi on varmaan nimensäkin saanut?

väliveden rantaan on ilmestynyt uusia teitä. jokohan pian on omarantaisia ilta-auringon tontteja tarjolla tyyriiseen hintaan ?-)

onpa uusi tie ilmestynyt "ison ähtärinkin" rantamaille
ähtärinsalmi yhdistää ähtärinjärven ja väliveden. kaupungilla on myös vuokrattavia venepaikkoja tuolla. sillan yli pääsee keskustasta itä-ähtäriin ja vaikka soiniin asti!

aarnimetsä erottuu selkeästi muusta metsämaisemasta korkeutensa takia. siellä sitä on linnuille järeitä laulupuita ja kolopesijoille pesäpaikkoja.

kirkonseutua
valmistuvan uuden teollisuualueen nykytila:
ähtäriläiset heräilevät pikkuhiljaa arkiaskareisiinsa.

näkymä ukonvuoren yltä vääräkosken suuntaan

pellonpään asuntoalue
sivuvastaisessa kohtalaisessa tuulessa reissu vei aikaa reilun tunnin.
laskun tein ihan kotini viereen ollilan pellolle. siitä oli lyhyt matka lompsia kotiin kuskia herätteleen...


nyt onkin luvassa sadetta sitten monta päivää peräjulkkaa, joten päätän lähetyksen täältä tähän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti