Lukijat

sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

puolikurssijuhlia...

...voi tänään juhlia useampikin kerhomme oppilas.
 säiden haltija esitteli tänään peränteellä parhaita kelejään tähän hommaan ja oppilaille saatiinkin rutkasti hinauksia. kaikki tuoreimmat oppilaat taitavat nyt olla lentäneet yli puolet koulutusohjeen mukaisista korkeista lennoistaan.

päivä alkoi tietysti liitimien lentokelpoisuuksien tarkastamisella (markus) . parista liitimestä venyteltiin myös punokset huoltoluonteisesti.ville oli ensimmäisenä pyrkimässä taivaan sineen tänään.väkeä saapui peränteelle lentämään yli kerhorajojen. vesa näyttää juuri olevan starttaamassa maisemalennolle.startissa oli aika ajoin jopa ruuhkaa. sami odottelee hinauksen alkamista.vaimea pintatuuli vaihteli suuntaansa, mutta ei aiheuttanut ongelmia startissa.
ne piirtää, kellä on liitua!

(1. videotaltiointi, sami kulju)


hädintuskin hinaaja ennätti pikkusikarin pituisen tauon välillä pitää.tänään eväsmakkarat paistettiin kaupungin toimittamilla polttopuilla, luonnonkauniissa maisemissa vuohisaaren laavulla.starttipaikka valittiin luonnollisesti läheltä laavua.virtavesiä voi liitimelläkin ylittää - jos on näkemystä ja kokemustatai toimintavarma moottori!helina tutustutti oppilaita moottorin saloihin
kyllä vastavaloonkin voi saada onnistuneen kuvan, kunhan joku pitää jotain varjoa auringon edessä.juhanan startti multikopterista nähtynä.

oppilaalla speedpoljin kytkettynä ja valmiina käyttöön.loppupäivästä tuuli virisi siihenmalliin, että ajoittain oli kaksikin oppilasta yhtäaikaa ilmassa.
(saatiin siis aikaiseksi korkeampia hinauksia)
kai perusosalla ja ville starttaamassa.


2 kommenttia:

  1. Loistavaa! Hyvä Aarno! Mycket bra =)

    VastaaPoista
  2. Jopas olikin kuvasarja...
    Lentämisen nälkään - röyh...
    Terveisin Kuusamon pakkasista - yli 30-astetta...!

    VastaaPoista