Lukijat

lauantai 26. joulukuuta 2009

pikku joulujuttu

näin joulun aikaan sopii hyvin muistella erästä tapausta, kun joulupukin parta/hiukset uhkasivat joutua paramoottorin potkuriin!
n. kymmenisen vuotta sitten liidinkerhomme pikkujoulut pidettiin siellä samalla osuuspankin huvilalla nummijärvellä, missä ne useasti on muutenkin pidetty.
oli sellainen kuulas pakkaspäivä ja minä olin juuri saanut movakelpparin ja intoa tietysti ihan täysi.
olin eräältä tuttavaltani saanut lainaksi joulupukin varusteet ja mielessä oli lentää ne yllä.mun oma moottori ei jostain syystä lähtenyt käyntiin, joten jouduin lentämään lainamoottorilla, lammen eeron adventuren f-2 :lla. eero avusti muutenkin naamioitumisessa.

sitten vaan siipeä lentotilaan yrittämään...

hyvin nousi kantavassa kylmässä ilmassa!

juoksun aikana tuntui takaraivossa jotain kummallista. ihan kuin tuuli repisi tukkaa irti??


vaikka ei millään olisi malttanut, päätin keskeyttää starttijuoksun. eikä hetkekään liian aikaisin...

potkurin imu oli niin vahva, että se sai nutun, sekä tekoparta/tukkayhdistelmän irtoamaan päästä juoksun aikana. oli ehkä vaan sekunneista kiinni, ettei potkurinsilppua olisi syntynyt?

noo, kummilangoilla ym. sidottiin parta tiukempaan ja uusi yritys tuotti heti tulosta.järven jäälle kokoontui yleisöäkin seuraamaan lentävää joulupukkia ja ainakin yhdelle pikku naperolle taisi karu totuus joulupukin olemassaolosta paljastua juuri tuolloin...

hou, hou, hou !

3 kommenttia:

  1. Hienon täköistä kun joulupukki lentää paramoottorilla taivaalla :) varmasti oli ihimettelijöitä. eikö tämä ollu nummijärvellä joku vuosi sitten pikkujouluissa ?

    Pasi

    VastaaPoista
  2. Loistava juttu ja kuvasarja =)) Kiitos

    VastaaPoista