Lukijat

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

tip-tap, tip-tap, tipetiti...

kerhon perinteiset pikkujoulut järjestettiin tänä vuonna nummijärvellä, samalla osuuspankin mökillä, missä ne aiemminkin on useasti järjestetty. viime vuosina tosin on pitopaikkaa hieman yritetty muutellakin ihan siitä syystä, että mahdollisimman moni kerholainen pääsisi niihin osallistumaan kohtuullisten matkojen ansiosta.
eipä tuo matka näköjään ole mikään este, sillä tänä vuonna tavalla tai toisella peräti kolmisenkymmentä kerholaista osallistui tämän vuoden karkeloihin!
tämä taisi olla ihan kaikkien aikojen ennätys?ei se aika pelkästään kuusen ympärillä piirileikkiä pyöriessä mennyt, vaan monenlaista aktivitettia kuului päivään/iltaan.
alkuperäinen tarkoitus oli opettaa oppilaille rististarttitekniikoita, mutta navakka tuuli/lumipyry sotki suunnitelmat. yhden kerran vedin pienen siiven lentotilaan ja samalla ukkoa vietiin pitkin järvenpintaa. eli tuulennopeus ylitti liitimen noeuden!. sain jotenkuten kuoletettua siiven ja vähin äänin pistettiin romppeet kasaan.

jäällä oli silti toimintaa koko päivän keijon tuomien eksoottisten kulkupelien ansiosta. hän opasti laitteiden käyttöön kaikkia halukkaita koko päivän ajan.

mikähän merkillinen tosta vielä syntyy?

ahaa!
ensin pieni näytösluontoinen ajelu järvenjäällä.
taittuu osaavissa käsissä aika vikkelään ja pienellä opastuksella kaikki kokeilleet taisivat käydä järven toisella puolella kääntymässä?
huiput eilen ehkä 80 km/h?
aika hyvin ilman moottorin voimaa ;)

lisäksi keijon leijapurje (skimbat) sekä teron vetoleija herättivät kiinnostusta.oppilaiden kanssa tarkastettiin heidän tekemänsä pp2 kokeet sekä ilkan johdolla pidettiin pelastusvarjon pakkauskoulutusta.
ainakin tämänäköisiä kerholaisia oli kahvilla/puuronsyönnissä ja saunalla eilen.


olipa tilaisuudessa mahdollista tehdä myös tornitentti, mikäli kelppari oli vaarassa mennä vanhaksi.

kameratekniikasta riitti friikeillä juttua myös :)
matilla ja heikillä on muuten arkistoissa semmosia kuvia, että ne pitäisi ehdottomasti olla nähtävissä jukisesti myös jossain! (edes kerhon listalla:)


vaikka kelit eivät suosineetkaan harrastusta, tuli päivästä lentopäivä revon timon uskaltauduttua narun päähän.

lennon jälkeen timokin kauhisteli keliä. edes alanarua ei ollut uskaltanut irroittaa koko lennon aikana..

hieno kerhotapaaminen silti ja mukava oli nähdä kerholaisia noin runsaslukuisina paikalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti