Lukijat

lauantai 16. huhtikuuta 2011

jääkauden loppu

vielä tälle päivälle oli ennustettu kelvollisia tuulia koulutustoimintaan. koska jääkin on vielä turvallisessa kunnossa ajella, niin käytiin hinailemassa viimeiset koulutushinaukset pois. herätys oli viideltä aamulla, koska pelkona oli tuulen kiihtyminen liiaksi koulutushommiin jo aamupäivästä.
koska ilmailussa promilleraja on nolla, niin lykättiin hinaajalle ja koulutettavalle aamulla pilli suuhun!jounilta puuttui vielä kahdeksan lentoa, mutta aamun tunteina ne oli äkkiä hinailtu.

jounin viimeinen narulento. harjoituksen aiheena "lasku d-kantohíhnoista ohjaten".pohjanmaalta kerhon kitkakelaporukkka oli myös tullut peränteen ilmatilaan tutustumaan.lapuan hurja pärisytteli matalissa innoissaan. tällä kertaa potkuri säilyi ehjänä...;)


arton "lentävä auto" kaarteli järvellä myös.

itsekin pikku pyrähdyksen tein järven lähimaastossa.

alastaipaletta

pieni ja iso-peränne (vähä-peränne ja peränne)
peränteen kylä
kelloperä. tuolla taustalla näkyvässä kirkasvetisessä louhoksessa on muuten kirjolohia istutettuna jonkun kalastusseuran toimesta.


ennen tuli vietnamista venepakolaisia ryysyineen. nyt tulee pohojammaalta varjoliitopakolaisia rääsyineen ;)kitkakelan narunkelausmoottorin akku hyytyi kolmen hinauksen jälkeen, joten siirryttiin suoran narun hinauksiin kelkalla. korkeutta kertyikin 800 metrin narulla mukavat 600m

lopulta tuuli kiihtyi hallitsemattomaksi siinä puolen päivän kieppeissä ja lähdettiin kotio. se oli sitten siinä tämä jääkausi. ensi joulukuussa uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti