Lukijat

torstai 19. huhtikuuta 2012

pyylamminmäeltä kouraan


se on kuulemma suomessa ollu lentokelit viime aikoina aika heikot. tälle päivälle kuitenkin luvassa oli heikkoa kaakkoistuulta ja selkeää. aurinkokin paisteli ohuen pilviverhon takaa, joten arvailimme kelin olevan miellyttävää näin huhtikuussakin. jarmon saimme ylipuhuttua kuskiksi, joten kokoonnuimme alavuden pyylamminmäelle, kerhomme tuoreen movapilotin, pyylammen vesan kotinurkille. plaaniin "kirjoitettiin" myötätuulen mukana kouraan, pikitien varrelle heinäpellolle laskuun.
heikki starttaa ja vesa valmistautuu tuuli oli startissa oikukasta, kuten aina heikkotuulisen päivän iltana. arto ja heikki pääsivät vielä starttaamaan lounaistuuleen, mutta vesa ja minä jouduttiin kanniskelemaan lopulta kamat toiseen pellonkulmaan kaakkooon kääntyneen pintatuulen takia.
maisema on tähän vuodenaikaan todella väritöntä ja tylsän näköistä katseltavaa
kontolammen maisemia.
iso allasjärvi eli taipalenjärvi
taipaleen kylä
muistikuvani mukaan kotimainen elokuva "liian paksu perhoseksi" kuvattiin pääasiassa kuvan risteyksessä sijaitsevassa kyläkaupassa.
muutama kuva matkakumppanista. vesalla on parajetin polini ja icaro clou siipi. artoa ja heikkiä emme nähneet koko matkalla. liekö taas eksyneet?
vaikka kuinka monta traktoria pihaan ostaisi, niin naapuri laittaa aina paremmaksi ;)
kouran kyläkoulu
kourassa taitaa toimia suomen ainoa potkukelkkatehdas ?
asunto/teollisuusaluetta kourassa
plaaninmukaiset laskut pikitien varteen heinäpellolle tehtiin tuohon. arto ja heikki olivat matkalla unohtaneet koko lentosuunnitelman ja lopulta eksyivät kylmettyneinä jonnekin sydänmaan kytöheitolle... ;) jarmo toimi kuskina ja ei montaa minuuttia tarvinnutkaan kuskia pellolla odotella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti