Lukijat

perjantai 5. heinäkuuta 2013

seinäjoen kaupunkikierros

tänään kokoonnuttiin seinäjoelle "murronoikooselle" aikomuksina pikku paikallislennot seinäjojella.
 paikalla illan aikana lähes kymmenkunta kerholaista.
 tero kävi testaamassa kerhon uusimman jäsenen tuoretta hankintaa (itv)


seinäjoella on meneillään farmari 2013 maatalousnäyttely ja nhk:n "heinähulinat" työnäytöspisteenä toimi tämä pelto. olimme saaneet luvan käyttää peltoa myös lentoonlähtöpaikkana. hyvinhän tuosta sopi, vaikka tuuli olikin poikittain.alkuperäinen seinäjoki ja kaivettu oikaisu-uoma samalla lakeudella


frami on taas laajentunut


maatalousnäyttelyalue oli joen kahta puolta ja ainakin muutamat kuulemani kävijät ovat kommentoineet näyttelyä "sekaiseksi"


seinäjoki on kaupunkina vielä nuori ja monen kaupunkilaisen varpaanvälissä on vieläkin lehmänpaskaa ;)
tunnetkos seinäjokes?


alunperin seinäjoki oli vain rautateiden risteyskohta. siitä kaupunki on paisunut pikkuhiljaa kyllä leveyttä, ei niinkään korkeutta.


itikanmäkeä myllätään. itikka eli nykyinen atria sijaitsi alunperin tällä alueella. tuo navettaosa aiotaan kuulemma säästää ja sinne suunnitellaan jotain kulttuuritoimintaa?
kaupunkinäkymää rengastien teollisuusalueen suunnasta


ei tyhjä lato kattoa kaipaa!vesakin tulee viimein laskuun, vaikka bensaa olisi vielä parin tunnin lentoon.kelihän oli lopulta ihan ok, vaikka sadealueita oli lähellä. pilven takaa paistanut aurinko aiheutti runsaasti tärähtäneitä kuvia, mutta onnistuneet olivatkin sitten sitäkin parempia puuttuvien varjojen ansiosta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti