Lukijat

maanantai 9. maaliskuuta 2015

potkukelkkailun maailmanmestaruuskilpailut ähtärissä

mm-tasolla onkin tullut kilpailtua vain kerran aiemmin ;)
 nyt sellaiseen tuli mahdollisuus osallistua, kun kisat järjestettiiin kotipaikkakunnalla. kilpailujen vakiojärjestäjä multia kun oli joutunut peruuttamaan kisaisännyyden heikkojen jääolosuhteiden vuoksi.
 alusta asti oli selvää, mihin sarjaan osallistuisin. luonnollisesti moottoroitujen potkukelkkojen "tuning"-sarjaan.

päivä oli erittäin tuulinen ja iltapäivällä satoi vielä vaakasuoraan vedensekaista räntää.
rata oli saatu ihmeen hyvään kuntoon ähtärin urheiluautoilijoiden toimesta.
muutama kuva lihasvoimin kelkkailleiden näyttävistä suorituksista.

tämä alkuerän ylivoimainen voittaja kahmi lopulta kirkkaimmat pystit lähes joka sarjasta.kilpakelkat poikkeavat muotoilultaan eslan vakiomallista.kilpailijoita (ihmisiä) oli yhteensä n. 130 ja eläimet päälle.


sedu koulutieltä oli myös edustusjoukkue haasteviestissä. tässä aleksi ja matti hengitystä tasaamassa suorituksen jälkeen.moottorittomia tuning-sarjalaisia:
moottoroidut kelkat rivissä:parhaiten potkineet joukkueet palkinnoilla:näin uutisoi kilpailuista maanantaina keskisuomalainen:


Naisten 200 m maailmanmestaruus ratkeaa:
loppuun vielä koostamani lyhytelokuva omasta sarjastani.
mainittakoon, että nämä maailmanmestarit ajoivat mun tuunaamalla kelkalla :)kivat oli kisat ja järjestäjät onnistuivat vaativassa tehtävässään vähintään kohtuullisesti.
 surkealle säälle kukaan ei voi mitään ja mikäli kisa olisi ollut esim seuraavana päivänä, jäällä olisi ollut n. 10 cm vettä!
 ehkä kisa olisi voitu viedä hieman ripeämmin läpi ja ensi kerralla kaiuttimien paikkaa kannattaa miettiä tarkemmin. nyt kova tuuli vei äänentoiston välillä kuulumattomiin.

mutta ensi vuonna uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti