Lukijat

perjantai 13. maaliskuuta 2015

talvihorroksesta herätty :)

neljän kuukauden lentotauon jälkeen koitti tänään unelmahetki käydä vähän keväistä ilmaa nuuskimassa korkeuksissa.
 vaikka päiväksi oli luvattu kohtalaista tuulta, tohtii aamupäivällä ennen tuulen viriämistä kevyelläkin lentolaitteella ilmassa käydä.

starttipaikkahan ei tämän parempi voisi etelätuulelle olla. hankikanto ja jyrkähkö rinne juuri oikeaan suuntaan!


vain muutaman reippaan juoksuaskeleen ehdin ottaa, kun yhdistelmä oli jo ilmassa. tiivis kylmä ilma, rinteeseen pakkaantuva tuuli ja kuin varkain jalkojen alta katoava alamäkimaa, puhumattakaan äärettömän voimakkaasta moottorista sekä pitkiä loikkia ottavasta urheilullisesta nuorukaisesta saivat aikaan tänään sen ;)


vääräkoskella tehdään peltoa ja uusia talojaedesmennyt kaverini kutsui vanhaa kotitaloaan "särkyneen pyörän karjatilaksi"
 no, pian se jyrätään kokonaan uuden pellon tieltä.
vääräkosken vanhasta kartonkitehtaasta pitää kuva napata aina ohilennellessä
joutsenet ruokailemassa pienellä säynäslammellaiso säynäslampi näyttää jo sulalta?pöyhösenlampea on jälleen ruopattusitten megaluokan kuvaharvinaisuus: ilmavalokuva ähtärin keskustasta!etualalla kuljetuksen uuden hallin työmaa"reppulan" laajennusremontti vei tilat myös yhteiskoulun teknisiltä aineilta ja oppilaat ovat evakossa viereisessä ammatikoulussa tämän kevätkauden.ihmeen siniset varjot teki automaattinen kuvankäsittely tähän kuvaan?sitten oli päässyt syntymään sellainen kardinaalimunaus, että en ollut muistanut tyhjentää kameran korttia edellisen kuvausreissun jälkeen ja näytössä alkoi vilkkumaan ilkikurinen viesti: "full card"

sitähän ei viitti nykyään täydellä kortilla enää lentää, joten tein päätöksen laskeutua kirkon viereen hankolan pellolle ja soittelin kaverin kuskiksi viemään mut takaisin vääräkoskelle.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia Aarno! Oli varmaan ihanteellinen kelikin, hankikanto on mukava lähteä, verrattuna vaikka sohjolumeen ;-) Tosin tuommosta Atleettinuorukaista ei haittaa mikään. Kiitos kuvista! T Kuusan Matti!

    VastaaPoista
  2. Loistavia kuvia kotikonnuilta vääräkoskelta.Hienoa kattella entistä kotikaupunkia eri perspektiivistä.

    VastaaPoista