Lukijat

keskiviikko 19. elokuuta 2015

vanhan kertausta, mutta niin mukavaa!

 pyylammen vesahan se kertoi palstoilla aikeista pitää lentohappeninki alavuden sulkavankylällä tänään.
 aluksi kokoonnuimme vuosisatoja vanhan kantatilan aitta"baariin" nauttimaan tervetulo ka...hvit mustikkapiirakan kera. ompas vesa ollu ahkerana näemmä mustikkametsässäkin...

 isännän on helppo luvata käyttää koko suuren peltoaukean parasta paikkaa paramoottoristartteihin.
 harmi, että tuulikki ei täysin osannut kantaansa vakiinnuttaa koko illan aikana. tästä seurasi, että jotkut (itseni ohella) joutuivat yrittämään ylösnousemusta myös toisenkin kerran.sitten matkaan!
tässä hannu yrittää täydellä tankilla tyyneen (tai oikeastaan lievään sivutuuleen, joka on tyyneäkin pahempi vaihtoehto starttihetkelle)sapsalammen maisemia ei lakkaa ihastelemasta, vaikka olisi jokusen kerran jo aiemminkin ne nähnyt...
nyt liikutaan jälleen aivan ydinkeskustassa. tällä kertaa liedenpohjan!
no mikä se semmonen kylä, missä ei omaa kirkkoa olisi?
paikallisetkaan eivät osaa kertoa, mikä erottaa liedenpohjan tulijoesta? molemmat tarkoittavat samaa asiaa, vaikkakin tulijoen taloryhmä on n. kilometrin päässä liedenpohjan keskustasta!kerran niin maineikas vainionpään saha toisveden rannalla. liekö mitään toimintaa enää nykyään tällä kiinteistöllä?grynderi on ostanut halvalla järvenrantaa ja tehnyt siihen mökkejä myyntiin!
(ent. tampereen kesäsiirtolan alue)paskasta biokaasua.
 raha ei haise...haukkanevan luonnonsuojelualuesulkavankylän peltoaukea. aukean takareunassa häämöttää lentoonlähtöpaikkamme.

lienee tämän nevan turveyrittäjän nostourakka "kussut" tänä kesänä..?sulkavankylän vilkkaista paikoista kaikkein vilkkain.
 lopetettu kansakoulu ja lopetettu kyläkauppa...n. tunnin lennon jälkeen alkoi näkyä tuttuja maisemia ja oli aika mennä laskuun.
 tuon talon pihan aittabaarissa muuten tarjoiltiin sitä mehevää mustikkapiirakkaa ja vahvaa kahvia juuri ennen lentosessiota :)kiitos vesa lentohappeningin isännöimisestä!
jos ei kukaan näitä viitsisi järjestää, jäisivät kimppalennot usein suunnitteluasteelle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti