Lukijat

lauantai 28. toukokuuta 2016

ultralla kotinurkilla

tiistaina illansuussa poikettiin nortin kanssa ultralla katsomassa, saataisiinko kaikki ähtärin järvet samaan kuvaan, sellaiselle kuvalle kun saattaisi olla käyttöä tulevaisuudessa.

jo reilussa kilometrissä kävi selväksi, että nyt ei kelvollista sellaista kuvaa saa. ilmassa oli kosteutta niin paljon että kauimmaiset järvet eivät kunnolla erottuneet udun seasta.


no, alemmaksi sitten ja muita kohteita bongaamaan.
 yamahan (ent. fiskars) tehtaalla oli lippu puolitangossa erään työntekijän kuolemantapauksen vuoksi.naava resorts: naava chaletkin on jo saanut tumman värin pintaansamoksunsalmi on kaunista katsottavaa


ähtärin entisen, sileäkankaan lentokentän paikan erottaa maastosta vieläkin, vaikka kenttä lakkasi olemasta jo 1980-luvulla.matkailualue ja hankasaari hankavedellä.ähtärin golfin golfkenttä on laajentunut 18-reikäiseksi. aivan vieressä pienemmällä kentällä, mutta isolla rakennuksella yritys nimeltä familygolf.inhan aseman koulu myytiin takavuosina riitan herkulle ja siihen majoittuu aina syksyisin thaimaalaisia marjanpoimijoita.


lamasta huolimatta teollisuusalueille nousee tämän tästä uusia halleja. eräs uusimmista on etualalla muovilamin varastohalli.
pitääkö huhu lie paikkaansa, mutta kuulin että kaupungin omistamasta as.oy etseristä purettaisiin rivitalo tai kaksi?ei niin lyhyttä lentoa, ettei kirkonseudusta kuvaa kerkiäisi ottaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti