Lukijat

tiistai 18. toukokuuta 2010

paskatiimaa...

tänään tulkittiin lentäjien sääpalvelun tuulikäppyröitä siihenmalliin, että movakeli olisi jo aikaisin hyvää. mentiin jo kuudelta pellonlaitaan kyttäileen, mutta turha oli toivo. arto lensi lyhyen lennon ensiksi ja minä vielä lyhyemmän. sitten istuskeltiin taas aikamme, että tohdimme viimein ilmoille nousta. arto ja heikki lähtivät ensin, mutta mulla meni vielä jokunen aika, ennenkuin tohdin taas hetkeksi kovenneen tuulen takia mennä perään.
enpä muista, milloin olisin aiemmin vasta 300 metrin korkeudella alkanut suunnittelemaan penkkiin menoa! jotenkin tuntui tänään tärkeämmältä kuoletella heilureita...
ylhäällä tuuli tasottui siedettäväksi, mutta oli edelleen kovaa. muutaman kilometrin matkaa keskustaa hinkkasimme puolisen tuntia!

nopea vilkaisu molempiin suuntiin. ei tuu junia. radan voi siis ylittää turvallisesti!
pellonpään alueella tuli asusteltua monta vuotta perheen perustamisen aikoihin.
eipä tuollakaan enää montaa tasakattoista taloa ole, vaikka 70-luvulla sinne ei muunlaisia saanut edes rakentaa!omakotitaloja teollisuusalueen ja koulukeskuksien puristuksessa

ähtärissä yhdistetään sorvitien ja kantalan teollisuusalueet. metsä on jo kaadettu ja kunnallistekniikkaa aletaan juuri kaivamaan maan poveen.
teollisuustontteja myytävänä halavallaa...
uusi tie tulee käsitykseni mukaan kulkemaan suurinpiirtein tuosta:
joskus vaan on lennettävä sitä paskatiimaakin, että osaa taas arvostaa niitä hyviä kelejä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti