Lukijat

maanantai 17. tammikuuta 2011

liidinopet koolla räyskälässä

paljon on vettä virrannut pakarinjoessa siitä, kun viimeksi suomessa liidinopettajia koulutettiin. nyt kuitenkin kurssi saatiin aikaiseksi aika lyhyellä varoitusajalla.
perjantaina kymmenkunta opeoppilasta kokoontui suomen urheiluilmailuopistolle lopen räyskälään. kouluttajina toimivat suio:n matti huoviala, ultrateamin pekka vartia, esv:n mika sagulin ja minä.viikonloppu oli osittain varattu myös opetapaamiselle. idea oli mielestäni varsin hyvä, koska siinä tulevat opettajat pääsivät tutustumaan vanhoihin opettajiin ja saivat heiltä arvokasta "nouhauta" opettamisen nikseistä. kymmenkunta eri kerhojen kouluttajaa oli saapunut paikalle ympäri suomen. kauimmaiset kalajoelta asti.
lauantai-iltana viilattiin vielä porukalla lopulliseen kuosiin pousin ja kumppaneiden työstämä uusi varjoliidon koulutusohje. ohje hyväksyttiin myös välittömästi samana iltana lit:n kokouksessa!

sunnuntain ohjelmassa olivat oppilaiden pitämät harjoitusoppitunnit, sekä mm. välineoppia liidinkoulutuksen näkökulmasta. tässä juho on tainnut juuri lausua jotain hauskaa riippuliitovaljaista ?-)kurssi jatkuu kolmen viikon päästä samassa paikassa kakkososiolla ja käytännön lentotoiminnan opetuksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti