Lukijat

lauantai 21. toukokuuta 2011

soinissa...

...ei ookkaan tullut lennettyä pitkään aikaan. arton kanssa käytiin muistaakseni 2004 lentelemässä viimeksi siellä. toki jostain kohtaa on soininkin kunnan rajojen sisäpuolella tullut käydyksi vuosien varrella, mutta startattu soinilaispellolta ei tuon jälkeen ole.
eilisillaksi oli tuulen luvattu tyyntyvän pitkästä aikaa, mutta pitkään piti jannen kanssa pellonlaidassa kytätä, ennekuin ilmoille uskaltauduttiin. spekuloitiin siinä jo, että tulikohan turha reissu, mutta reilusti ennen auringonlaskua tuuli kuoli lopulta kokonaan.
soinin suurimmalta peltoaukealta lähdettiin isännän luvalla.
ajelin ensin vastatuuleen ja vastavaloon pahkaperälle, lähelle alajärven (lehtimäen)rajaa. yläreunan järvi on ähtärinjärvi.

laasala on yksi soinin suurimmista sivukylistä.

kaliforniassa on piilaakso ja soinissa on puulaakso. kohiwood on kunnan suurimpia työllistäjiä.
soinin kirkonkylää monelta kantilta. aikoinaan, kun soiniin saatiin keskustaan kiertoliittymä, oli paikallislehdessä asiasta juttu. jutun lopussa oli maininta: lehtimäkeläiset huom! vain yksi kierros!

soinin kirkossa on suomen ainoa vaivaisakka
sauruperää

myös tomi tuli koulutuslennon soinista hakemaan ja ehätti laskuun juuri ennen auringonlaskua. tomi sai tänään kokemusta mm. täysin tyyneen starttaamisesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti