Lukijat

sunnuntai 4. syyskuuta 2011

murronoikooselta ilmoille

tänään olikin aika säätämistä lentopaikan suhteen. aluksi piti mennä vaasaan. rannikon tuuliennuste kuitenkin torppasi suunnitelman ja sisämaahan luvattiin heikompia tuulia, joten ylistaro oli seuraava etappi. porukat kuitenkin olivat tehneet vielä viime hetken muutoksen, joten kokoonnuimme "murronoikooselle" ihan seinäkaupungin tuntumaan.

mukana oli myös eräs uusi movaoppilas. timo pietarsaaresta oli tullut kattomaan, olisiko tänään mahiksia päästä mosan kanssa ensi kertaa ilmoille?


noo, pääsihän se ja aika mallikkaat suoritukset olikin ensilennoiksi. siitä ihan konkreettinen tulos:
kalustovahinkoja - pyöreät nolla!


meidän kerhossa on melko tiivis yhteenkuuluvaisuuden tunne jäsenien kesken ja seuratoverin pienimmätkin toiveet pyritään paramotorveljeskunnan kesken toteuttamaan. ollaan vähän niinkuin samaa perhettä. kokeneempi hoivaa kokemattomampaa jne... ;)
tässä hannulle oli kertynyt nenään räkää (vihreää kuulemma) juuri ennen starttia. noo, tottakai seuratoveri marko kävi nenän pyynnöstä niistämässä vielä ennen ylösnousemista ;)ja nyt hannu siis valmiina! pienetkin huoltotoimenpiteet takaavat onnistuneen lentoonlähdön ;)ja heti perään starttasi lapuan hymypoika:
tomikin lähtee kuin vanha tekijä!

noo, niinhän se jo onkin! ei nyt niin vanha, mutta tekijä paramoottorihommissa!
kertoi osallistuvansa tänmän vuoden sm-kisoihinkin ensi viikonloppuna!


itsekin lyhyen lennon kävin tekemässä. isännät on nyt seinäseudullakin asialla puintien kanssa, kun on luvattu muutama päivä poutaa...
hyllykalliota:
tuolla käy moni kuolaamassa uusia autoja, nissaneista mersuihin... ;)
ajetaankohan tuossa nyt uutta vai vanhaa raidetta? juna kulkee kuitenkin seinäjoelta nurmoa kohden...
hienot lennot kaikille osallisille, vaikka kova ylätuuli estikin pidemmälle menevät ympäristön tarkastelut. syksy on ovella ja aurinko laskee jo siinä yhdeksän aikoihin. vielä ennättää ennen kaamosta muutamat hienot lentokokemukset kerätä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti