Lukijat

sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

lärjeån laaksossa

vielä kerran tarjoutui mahdollisuus lentää goteborgin seudulla, kun oppaaksemme lähti viimeisen matkapäivän aamuna, kotkasta takavuosina goteborgiin muuttanut erkki luoma. erkki lentelee varjoliitimellä  pääasiassa ilman moottoria, mutta moottorikin on vielä kaiken varalta.


starttipaikaksi valikoitui paikallinen rc-koneiden lennätyspaikka.sitten vain nauttimaan kauniista maalaismaisemistaläheinen olofstorpin asutuskeskus


kolopallokenttiä täälläkin piisaa...
 taustalla göteborgin kaupunki vajaan 20km päässä.

stora lundbyn golfkeskus

en suosittele lärjeån vettä sisäisesti käytettäväksi :(


ruåtsalaiset naudat suhtautuivat yläpuolella pöristeleviin paramotoristeihin sillä samalla tyyneydellä, mitä kotimaassakin on totuttu. samaa ei voi sanoa tämän karjan omistajasta. isäntä kävi ekille ruotsia puhumassa ja ainakin "jävla" sanan möykkäämisen seasta erotin. se oli selkeesti sitä ruåtsalaista vittuilua ;) koska göteborgin suunnassa oli lähialue taas vastassa, ajelin jokilaakson toiseen päähän, gråbon kaupunkiin.
mjörnin rannasta käännyin takaisin. aika kyytiä kulkikin myötätuuleen.


lopuksi kävimme ekin luona hiukopalalla ja toimittelimme ruotsin nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta sekä tietysti lentämisestä liitimellä :)


erkki on muuten tulossa suomeen käymään heinäkuussa ja vinkkasimme hänelle muutamia paikkoja, missä lentäminen onnistuu ilman moottoriakin.

1 kommentti:

  1. Kiitoksia vain.
    Laiskalle pilotille mukavaa ajankulua.

    Jouko

    VastaaPoista