Lukijat

lauantai 9. kesäkuuta 2012

pikkuusen häjymmät pirot

 terveisiä isolta kirkolta! kolmen päivän onnistuneet markkinat takana. ks. lisää www.hajytpirot.fi eteläpohjalaiset valloittivat senaatintorin ja näyttivät osaamistaan paitsi toisilleen, myös kaupunkilaisille, että turisteille.


teeveen "tositv" sarjan tutut tuurilaiset.

 


tapahtuma toi laajasti esille myös eteläpohjalaista kulttuuritarjontaa erilaisten musiikkiesityksien muodossa. tapahtuma oli siis paljon muutakin kuin pelkät markkinat. nettisivuilla puhuttiin maakuntajuhlasta. pöyröön jussikin oli lähteny juhulihin mukahan.  eepeen äärimmäisestä linnakkeesta muuta maailmaa vastaan, ähtäristä, meillä oli vankka edustus. ähtärin matkailun lisäksi ainakin golfkenttää tuotiin tunnetuksi eepeen matkailun osastolla. myös tämä designboxi oli ähtärissä valmistettu. juuri eennätti maali kuivua seinästä torstaiaamuksi ;)


 

 lehtopeat myi hoitoturvetuotteita sekä antoi hierontahoitoja. finn-lapponia myi ja esitteli taidokkaasti valmistettuja puutöitään. 


tässä veljentyttäreni odottelee aamulla markkinoiden avautumista kioskillamme. syy, miksi itsekin tuonne osallistuin, oli uunituore ilmavalokuva-cd, joka sattumoisin onkin juuri helsingistä :) sen myynti oli hienoinen pettymys. turistit eivät oikein hyvin kojulleni löytäneet. sitävastoin helsinkiläistyneet, entiset etelä-pohjalaiset ostivat ihan mukavasti eepeeltä ilmestyneitä levyjäni. hyvä idea oli tuoda paramoottori näytille myös. monia mielenkiintoisia keskusteluja syntyi, kun ihmiset kyseli että "mikä ihme toi on?" vanhemmat kuvasi lapsiaan istumassa paramoottorissa ja muutamille uteliaille piti oikein pitää näytös paramoottorin puhallusvoimasta. kyllä siinä hameenhelmat hulmusi ja lippalakit lenteli ;) myös muutamia liidinharrastajia poikkesi osastolla turisemassa. oikein mukava reissu ja onnistunut tapahtuma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti