Lukijat

torstai 3. tammikuuta 2013

"pikku pietarissa"


tänään näytti olevan pikku rakonen käydä siipeä tuulettamassa. pohdin, missä pääsisi vähimmällä vaivalla jäälle etelätuulella. karttaa tutkiessani, muistin, että mekkorannan leirintäalueella se voisi onnistua vain parinkymmenen metrin rämpimisellä.

 mikkäs juhlat matkailualueella nyt sitten on?oikein aavistelin. tuosta lähti ilmoille melko helposti.korpihotelli mesikämmen


naava-resort rakennuttaa kuuden luxusmökin ryhmän tuohon hankaveden rantaan.

sijainti on likietuinen, hotelli palveluineen aivan vieressa :)


moksunhonka on honkarakenteen rakentama lomaosakekylä
paikoin jäällä on huippuolosuhteet. kohva on jäätynyt ja lunta pinnalla vain pari senttiä. pari kunnon pakkasyötä, niin kyllä taas kelpaa jäällä liikkua millä vaan!


ähtärissä järjestettiin loma-asuntomessut vuonna 2000. tässäpä ihan koko moksunniemen alueen perimmäiset asunnot.
 moni mökki on muuttanut käyttötarkoitustaan ja on nykyään vakituiseen asumiseen käytetty.
rakennustoiminta on matkailualueella melko vilkasta. tähän tulee uusi eläinpuiston vastaaottorakennus. vanha, homeen vaivaama taustalla. myös "ähtäri-hallilla" töngitään jotain?minne sinä rakentaisit majasi?
 no yhtä lähelle rantaviivaa tietysti, kuin tuokin..

www.koya.fitaustalla luoman oy:n rakentamat uudenkarheat lomamökit. melkein joka mökin pihassa könötti venäjän rekkareilla varustettu kulkupeli. lehtitietojen mukaan uuttavuotta on ähtäriin tullut viettämään n. 400 venäläistä. eipä ihme, että tienvarsikyltitkin oli ulukomaankielellä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti