Lukijat

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

etsintäkeikka

viikko sitten oli jo aikomus käydä katselemassa perännejärven rantoja vähän sillä silmällä, löytyisikö mystisesti kadonnut laiturini jostain järveltä?
 tuosta se lähti :(
 keli ei ollut tuolloin suotuisa, mutta tänään ilma oli ihanteellinen paramoottorilentelyyn, ainakin täällä ähtärissä.
koska vaimea tuulikin oli etelästä, mahdollisti se starttaamisen karhukankaan kevytlentopaikalta.jumaltenrannasta en laituriani löytänyt...tässä maisemassa opetellaan oppilaiden kanssa ensi talvena taas varjoliitoatuuli on viime aikoina puhallellut etelästä. siitä arvasin, että laituria kannattaa etsiä peränteen pohjoispäästä.

siihenhän se on näemmä parkkeerannut itsensä murtosaaren rantaan.
 ja siinä se saa kevääsen asti huiliakin, ellei jäät enää peränteestä sula enää tänä vuonna....
tuohon hautolahden rantaan teki eräs innokas hevosharrastaja uittopaikan ravihevosilleenhautopuro on suistoittanut rannan tehokkaasti. puro on muuttanut purkupaikkansa monta kertaa jo vuosikymmenten varrella


sitten kääntö myötätuuleen ja -valoon!
 kuvien laatu parani heti kerralla.
(kuvista vain harva oli silti tänään onnistunut. hanska oli vahingossa kääntänyt kameran ohjelmavalikon väärään asentoon)suihkonmäki marraskuun viimeisenä päivänä 2014vääräkosken tehdasalue.
 mitähän tuolle lumikuorman alle romahtaneelle toiselle makasiinirakennukselle aiotaan tehdä?


ouluvesi.
onkohan joutsenet jäätyneet järveen kiinni?
 sulavesikään (vääräkosken alku) ei olisi kaukana ollut.juhanikin malttaa tulla laskuunsitten ankaraa sepitystä kerhon ultralle. tässä korkeusperäsintä asentaa paikalle juhani ja juha.
 (koko kone on ollut tsekeissä tehtaalla korjauksessa yhden "kovan" laskun jälkeen)harvoin saa lentää auringonpaisteella täysin tasaisessa ilmassa. tänään se oli mahdollista. ei pienintäkään ryppyä missään kohtaa! ylätuuli yllätti silti. vain vaivoin varjoliidin eteni n. 400m merenpinnasta tänään ähtärissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti