Lukijat

maanantai 14. syyskuuta 2009

lentoetsintää jurvassa

neljä kerholaista noudatti vapepan kutsua ja kokoontui aamulla kurikan jurvaan. heikki, marko (m) ja tapio lisäkseni.siellähän on jo neljä vuorokautta etsitty kadonnutta dementoitunutta vanhusta. vasta eilen sää mahdollisti myös etsinnät moottoroitujen liitimien avulla. aamulla sumu ulottui maahan saakka, mutta pikkuhiljaa taivas aukeni. ei se silti sumupulven rajakaan kaukana ollut. etelää kohti mentäessä botniaringin kohdalla lentokorkeutta piti alentaa reilusti. tämän kauemmaksi ei voinut turvallisesti lentää, joten norinkylässä jäi käymättä.tämmönen on jurvalaisten moottorirata "botniaring"


jurvan kirkonkylä


kirkko
marko tähystää kadonneen kotinurkilla. kadonneen asunto on tuo oikeanpuoleinen talo kuvan alareunassakadonnutta etsittiin myös säläisjärvellä. tapio kiersi rannat matalissa lentämällä myös.kyläläisiä kokoontui uteliaana starttipaikkalle.
starttipaikkamme oli aivan keskustan tuntumassa, paloasemaa vastapäätä suurella peltoaukealla.turhaa oli etsintämme kuitenkin. minkäänlaista havaintoa ei saatu. maastokin oli oikeastaan todella haastavaa lentoetsintään. ihan varma ei voi olla edes kaikista peltoaukeista. kyllä tuonnekin ojan kasvillisuuden sekaan pieni ihminen häviää helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti