Lukijat

sunnuntai 6. syyskuuta 2009

varjoliitokurssi 09 alkoi...

..töysän kunnan tuurin kylässä. sillä samalla pellolla, minkä töysän kunta, rakennustarkastaja jaana kootan viranhaltijapäätöksellä lupasi meille taannoin. (ymmärsin luvan olevan voimassa toistaiseksi :)

oppilaiksi pyrkijöitä oli maksimimäärä eli 10 kpl, joka määrä on todettu (sama määrä, kuin viime vuonna) vielä olevan mahdollista kouluttaa valmiiksi näillä meidän kerhon koulutusresursseilla yhden talven aikana.kaikki oppilaat olivat saaneet järjestetyksi vapaata osallistuakseen tähän aloitustilaisuuteen. sääkin suosi. päivällä vallinneen kovan tuulen aikana opiskeltiin pp1 teoriat ja tuulen laimennuttua ennusteiden mukaan illaksi, käytiin käsiksi käytännön maaharjoitteluihin.

yllättävän nopeasti tämän kurssin oppilaat hoksasivat, "mistä naruista kannattaa vedellä"
hautamäen akan poika oli tullu tuuriin myös lentämään movakurssin päättötyön, eli "tarkkarin"ylätuulen ollessa melko kovan, tehtäväkuvaus oli "turvallinen startti, nousu vastatuuleen, myötätuuli, perusosa ja finaali"
kiitettävästi marko on kyllä omaksunut sen ohjeeni, että "LIIDIN PITÄÄ JUOSTA ILMAAN"jotain mielenkiintoista siellä täytyy olla, kun noin moni kattoo samaan suuntaan =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti