Lukijat

sunnuntai 14. syyskuuta 2014

toimintapäivä ylistarossa

 hannu oli kutsunut kerholaisia ylistaroon lentelemään kimpassa lauantaiksi.
 koska keli oli mitä mainioin, noudatti kutsua suuri joukko kerholaisia ja lähes kaikki liidinlajit olivat edustettuina.
 vieraita oli paikalla  myös lähikerhoista.

itse keskityin kouluttamaan oppilaita, joita näyttäisi tälle kurssille tulevan kuusi kappaletta.
 heistä viisi pääsi paikalle nyt.matti juoksuharjoituksissaesa työntää siipeä lentotilaankaikki kuljetusyritykset eivät päättyneet hallittuun lopettamiseen ;)
 no, tämä kuuluu lajin luonteeseen myöhemminkinvaikka päivä oli lämmin ja aurinkoinen, myös moottoroiduilla liitimillä lennettiin koko päivän ajan.
 taivaalla oli aina jotakin ohjelmaa.
 "kyllä minäkin sitten joskus.." taitavat oppilaat tässä tuumailla?trikeharrastajat olivat myös lähteneet maakuntakierrokselle ja tekivät ylistaroon välilaskun.
jp:llä kyytiläinen matkassakävivät kahvilla viereisellä huoltoasemalla ja seurailivat oppilaiden edesottamuksia.viimeisimpänä kerhossamme movalisenssin saanut aleksi starttivuorossatriket lähdössä kotimatkalle.
sitä kaksitahtimoottorin huumaavaa tuoksua sekä moottorin pärinää ja pauketta!iltapäivällä siirryttiin "pitkälle pellolle", jossa hinaustoimintaa harjoitettiin.jareilla suut vehnäsellä. kyytiläiselle kävi kuten legioonalaiselle asterixin sivaltaessa nyrkillä. vain kengät jäivät lähtöpaikaan, kun taivaalle tuli niin äkäinen lähtö  :)mukava lentokokemus taisi olla vimpelin tytölläkin ?-)kerhon tandem etualalla ja taustalla toinen tandemyllättävä pölypyörre tarrautui siipeen vielä syyskuun tyynenä iltapäivänä!kahdelle oppilaalle vedettiin matalia myös. hyvin alkoi jo sujumaan molemmilla.illansuussa takaisin movapellolle.
 täällähän on päästy jo itse asiaan...ja kun kerran pohjanmaalla ollaan, ei päivä voikaan mennä ilman pikku painiottelua :)jouko ihastui kaksipuolikkaan zenithin keveyteen. en nyt ole ihan varma. laittoiko jo tilaukseen?pylonit oli pystytetty myös pellolle ja kauhavalaiset pisti parastaan....palloakin kuljetettiin...hannu oli kutsunut porukat vielä kotiinsa illanviettoon ja saunomaan.
 hämärä laskeutuu hanhikoskella kun asettauduimme yhteiskuvaan.


oikein onnistunut toimintapäivä. laskeskelin, että lähes kolmannes koko kerhon jäsenistöstä osallistui jollain tavalla päivään. tätä ei usein tapahdu ja säätkin suosivat meitä nyt oikein todenteolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti