Lukijat

tiistai 28. helmikuuta 2017

sastmola eli merikarvia

lienee paikallaan tehdä pieni esittely melko vähälle huomiolle jääneestä paikkakunnasta. kunnan nimi on merikarvia ja siellä järjestetään moottoroidun varjoliidon suomenmestaruuskilpailut parin viikon päästä!

kartalla merikarvian kuntakeskus ja satama näyttävät tällaiselta:


 merikarvian kunnan nettisivuilla tapahtumamme on saanut ihan etusivulta tilaa :)

puolueetonta tiedotusta merikarviasta tarjoaa wikipedia


arton kanssa kävimme vierailulla merikarvialla jo yli kymmenen vuotta sitten moottoroidun varjoliidon merkeissä.
 koska oli talvi, starttipaikaksi valiintui luonnollisesti krookan satama, jossa merenjäätä valittavaksi kaikille lännenpuoleisille tuulille.

niin oli merkittävä tapaus merikarvialla (kuten monella muullakin paikkakunnalla niihin aikoihin), että paikallislehti teki aikomuksistamme oikein etusivun jutun!merikarvian keskustahan nyt ei poikkea oikeen millään tavalla samankokoisen, minkä tahansa suomalaisen kunnan keskustastakirkoista otettuja ilmavalokuvia pongattiin arton kanssa tuolloin. nyttemmin ollaan jo vähän järkiinnytty. joskus tulee lennolla vastaan kirkko, jota ei ihan pakko ole kuvata ;)
finnforestin saha oli tuolloin kunnan suurimpia työnantajia. miten lie tänään?ouran saaristoon tutustumisen esti sillä kertaa sankka merisumutämännäköisistä paikoista saa ostaa edullisesti meren antimia suoraan tuottajalta sulan veden aikaanmutta joohei!

meidän kisat on tosiaan merikarvialla 17-19 maaliskuuta 2017
tilaisuuteen on vapaa pääsy seuraamaan suomen taitavimpien moottorivarjoliitopilottien edesottamuksia.

tervetuloa krookan satamaan tuolloin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti