Lukijat

lauantai 20. lokakuuta 2018

kerhomeeting tuurissa


näin myöhäissyksyllä osuu lentokelit harvoin kohdalle, mutta nyt tälle päivälle oli ennustettu kelvollista keliä lajin opetteluun, kilpailuharjoitteluun ja pikku paikallispäristelyihin.
 viidakkorumpu oli soinut jo parin päivän ajan ja paikalle tuurin jokikylään saatiinkin viitisentoista asiasta innostunutta harrastajaa yli kerhorajojen.
saattoi muuten olla suurin kerhotapaaminen koko kuluvana vuonna?

 missä paramoottorilentäjiä, siellä myös media!
 jotain juttua ensi viikon ykkösissä ja viiskunnassa?



meidänkin kerhosta ollaan ensi viikolla osallistumassa egyptissä järjestettäviin paramoottorikisoihin, joten viime hetken viimeistelyt huippukunnon ajoittamiseksi on ihan paikallaan lokakuisessa säässä.








antti (t) - linssilude



markus (m) oli ajellut vaasasta asti taitojaan verestämään



arto ilmastotalkoissa. mä saattasin pikkusen ruuvata seosruuvia laihemmalle ;)


missä moottorimiehet kokoontuu, siellä puhutaan tietysti - moottoreista!






vesa oli tiedustellut erittäin hyvän pellon käyttöömme ja on tässä lähdössä itse kokeilemaan starttialustan pitävyyttä käytännössä.



uusin oppilas, sami lapualta tarkastaa oikeaoppisesti siiven lentotilan juoksuharjoituksen aluksi.



markus (k) aiempaa kokemusta omaavana maaharjoitelijana kuljetti siipeä vaivatta lähes nollatuulessa jo pellon päähän saakka.



tietoisena siitä, että 20kw sähköjännite ei hyppää normaali-ilmanpaineessa kuin 20mm, tohti artokin lentää näin läheltä korkeajännitelankoja ;)



asko finaalissa.



ennustettu lounaistuuli olikin aamulla aivan päinvastaisesta suunnasta, joten valittiin starttipaikka aivan sähkölinjan alta, ettei tarvitse missään vaiheessa kohti lankaa startata.



hyvä päivä ja harvinaista herkkua näin lokakuulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti