Lukijat

sunnuntai 23. elokuuta 2009

karijoen keikutukset

lauantai-iltana suuri joukko kerholaisia innostui ajelemaan karijoelle asti, jonne kuulemma oli kolme kuumailmapalloakin tulossa lennolle. keliennustehan ei mitenkään varma ollut, mutta iltatyyntymiseen maan pinnan lähellä luotettiin, vaikka päivällä tuuli olikin kohtalaisen voimakasta.
niinhän siinä kävi, että ennen iltakahdeksaa tuuli oli jo kelvollista startteihin. yhdeksänköhän siipeä siinä sitten kävi illan mittaan karijoen taivaalla?


olihan meillä arvovaltainen yleisökin starttien onnistumista seuraamassa :)


pallot menivät starttaamaan "möykkyyn", mutta me löysimme ihanteellisen starttipaikan aivan karijoen keskustan tuntumasta.
heikki ja tero kisailemassa. kumpi se oikeen kulkee, vellu vai reaction?

lappväärtin tien varrella on erikoinen vanha kuollut puu. se on kuulemma "piiskoopuu", jossa on entisajan rikolliset ovat saaneet tuta rikoksiensa seuraukset. tähän löytyy vielä karijokelainen "urbaanitarinakin", kunhan tässä vielä vähän kaivelen... :)
ihan selvä kummitustalo karijoella. luonto alkaa ottamaan jo valtaa ihmisen tekeleistä.
karijoen keskustaa. paloasemalla kokoonnuimme pallolentäjien kanssa. heillä joku yleisölennätys oli menossa. halusivat startata kauempaa möykystä sen takia, että tuuli ei olisi ihan heti merelle vienyt.
meri olikin melko lähellä. lentojen jälkeen kävimme roskaruokaa nauttimassa kuvassakin näkyvässä "susiluolassa"tässä karijoen hyppyrimäki sekä pyhävuori (korkeamman maston juurella), jossa joidenkin arvioiden mukaan on suomen vanhimmat sivilisaation merkit löydetty (susiluola)
ja rikkonainen horisontti siis merenrantaa kristiinanakupungissa.
marko (m) matalissa. keli oli oikeastaan melko "häijy" eli melkoista keikutusta oli koko puolituntinen ilmassa.

turbulenssia ja kovaa tuulta ihan matalissakin. lentosääntöjä joutui rikkomaan jo ihan turvallisuussyistä (jolloin se ei enää olekaan rikkomus:), että pääsi yleensä lähtöpaikalle takaisin. kummallista vaihtelua oli tuulenvoimakkuudella vielä ihan matalallakin. välillä eteni, välillä pakitti.
karijoella elonkorjuutyöt olivat päässeet jo hyvään vauhtiin.karijoella viljellään viljan lisäksi paljon myös perunaa. tämä perunatilallinen on varautunut perunalaatikoista päätellen melko suureen satoon.


teron siipi on syttynyt tuleen!hmnn... mitäs tähän loppun ny sitten keksis?

olkoon vaikka tämä. mikähän juttu tuolla hautausmaalla on menossa, kun on niin paljon punaista kivien juurilla?
punaiset kukat olleet tarjouksessa?

1 kommentti: