Lukijat

keskiviikko 19. elokuuta 2009

paikallista

sain vihiä, että erään ähtäriläisen yrityksen ilmakuvilla saattaisi olla kysyntää, mikäli niitä vain olisi saatavilla. kuinka ollakaan, tänään (eilen) päivällä sattui juuri olemaan semmosta pilvipoutaa, jolloin kuvat ruukaa hyvin onnistua.
tulli pahus vaan oli liian kovaa ja kyttäilin starttihetkeä pitkään. viimein aurinko asettui suuren pilvilautan taakse ja melkein samassa tuulikin rauhoittui starttikelpoiseksi. mikäs siinä sitten. ilmoille vain.
koska viime aikoina en ole kovin hyvin erottanut videonauhan suuntaa laskeutuessa, otin starttijuoksun aikana mukaani tuulenosoittimen varmistamaan oikeaa tuulensuuntaa!
höh. ihan samanlainen mönkkäri ja kärry tuolla, kuin kerhollakin...monikos tietää mikä se tuo on?tommonen rantalentopallokenttä tehty teollisuusalueelle ktk:n tontille
tässä kuva muovilamista toivotusta suunnasta ja kulmasta
ohimennen tarkastin tietty omankin pajan työtilanteen.
ei taida moni paikkakuntalkainenkaan tietää, että ähtärissä on liukkaan kelin ajoharjoittelurata.ryötönsaarenkin hoksaa saareksi vasta ilmasta. voimalaitos oikeassa uomassakelihän oli lopulta melko ikävä. aurinko tuli pian pois pilventakaa ja kovahkon tuulen avustamana teki kelistä melko turbulenttista. ihmeen vähän silti tärähtäneitä kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti