Lukijat

maanantai 7. toukokuuta 2012

ihan ylimainostettua...


...ovat aamulennot! eilen kattelin säätietoja, että onpas tyyntä, onpas tosiaan tyyntä huomenaamulla! lamppu syttyi heti ja ajattelin käyväni vähän kuvailemassa lähiseudulla. ylös ihan ihmisten aikaan ja pellonlaidassa alastaipaleella olin jo ennen aamukahdeksaa. yllättäen siipi ei meinannut enää pysyä maassa paikoillaan startissa O-/ pikku puuskat vielä vaihtelivat suuntaansa lähes 90 astetta... ? mitäs ihmettä...? no, pakkohan se on olla keliä, kun kerran oikein lentäjien sääpalvelussa on kerran niin ennustettu! no, ilmoille sitten ja ylös korkeuksiin!
aika rytkytystä ja riepomista oli keli. ei mukavalta tuntunut, mutta päätin silti yrittää ajattelemaani pikku pyrähdystä lähimaisemissa. pölhön sillaksi olen aina kuullut nimitettävän tätä siltaa. en tiedä, mistä on nimensä saanut? kenties joki on joskus ennen sillan olemassaoloa nielaissut jonkun pölhön?
kaarrekoski on osa "ähtärin tenoa", jonne virkistyskalastajat kokoontuvat sankoin joukoin istutettua jalokalaa narraamaan.
jakosilta
viitasensalmi
niinhän siinä kävi, että pelko hiipi persuuksiin ja housupyykille piti lopulta lähteä. en vaan uskaltanut enää lentoa jatkaa turbulenssin takia, vaan suuntasin suorinta tietä lähtöpaikalle :( mitähän perää se tämä??? alastaipaleella ollaan yhä.
vähä-peränne muuttuu pakarinkoskeksi juuri näillä nurkilla. veden pintakin juoruaa, että tuuli on kiihtynyt maassa jo lentokelvottomaksi... (moottoroidulle varjoliitimelle)

1 kommentti:

  1. 5.kuva eihän se mitään perää ole,vaan nuuttilantien vartta edessä poikittain virtain tie, kuvassa myös suomalaista metsäosaamista...

    VastaaPoista