Lukijat

maanantai 21. toukokuuta 2012

matalaa keliä haapamäellä


haapamäellä ei oo hetkiin tullut lennettyä. niinpä päätimme parin muun aamuvirkun kanssa hakeutua aamulla vaissin suurelle peltoaukealle. haapamäellä on infra kunnossa paramotoristeille. oikein ihan oma talo rakennettu starttipaikan viereen "jännäkakkaajille", joita niin monet paramotoristit ennen lentoaan ovat ;)
eipä oo starttipaikassakaan valittamista. jyrkkä alamäki kaikille idänpuolisille tuulille tuossa lintutornin vieressä. mitähän siellä nyt sitten vieläkin säädetään? ilmoille siitä!
pitkäniemi ja hmnnn...pelkkä "niemi" luki kartassa tällä kohtaa...
vaissilan tila moijasjärven ja vaissinjärven takana
vaissin tila tuottaa kuulemma n. 90% kaikista suomessa myytävistä kaalikääryleistä. parikin tuotantolaitosta ihan lähistöllä.
riihon leirikeskus etualalla
keli oli lopulta pettymys. minnekään kauemmaksi ei pystynyt lähteä matalan pilvikorkeuden takia. tuntui, että koko seudun ainoa sininen aukko taivaalla oli juuri tuon vaissin peltoaukean kohdalla
tämän lähemmäksi edes höyryveturipuistoa ei uskaltanut mennä varalaskupaikkojen puutteen takia näillä korkeuksilla.
haapamäellä on muuten ihan oikea raviratakin!
siltasalmi
puolen tunnin lennon jälkeen kaikki oli nähty, mitä nähtävissä oli. jari yritteli moottoriaan turhaan käyntiin tänään. mystinen vika, jossa sytytysennakko oli mennyt liian aikaiselle koetteli hermoja, fysiikaa...
...ja mekaniikaa !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti