Lukijat

torstai 10. toukokuuta 2012

stadi ilmasta


jo jonkun aikaa olen kyttäillyt sopivaa kuvauskeliä loppujen kuvien ottamiseen "ilmavalokuvia helsingistä" CD-levylle. eilenaamuksi oli luvattu auringonpaistetta ja kevät on edennyt senverran pitkälle, että kuviin tulisi myös vihreää elävöittämään muuten niin ankeaa keväistä maisemaa. puiden lehdetkin ovat vasta juuri auennet, joten eivät sitten niin varjostaisi itse kuvauskohteita. olin hakenut myöskin ilmavalokuvauslupaa santahaminan kuvaamista varten. sotilaskohteiden ilmakuvaus kun on vielä nykyäänkin kiellettyä ilman erityistä lupaa. myönteinen päätös tulikin vain vajaata vuorokautta ennen aiemmin sovittua lentoaikaa. todella joustavaa ja ripeää toimintaa pääesikunnassa! jouduin nimittäin hieman "hoputtamaan" lupa-anomuksen käsittelyä kiireisen levynjulkistamisaikataulun takia. kuvat joutuvat vielä puolustusvoimien turvallisuusosaston ennakkotarkastuksen kohteeksi, siksi että näe niitä vielä tässä.
santahaminan kuvausten jälkeen kustaanmiekasta änkesi okulaariin juuri sopivasti vikinglinen autolautta
itäkeskuksen eräs kauppakeskittymä
kallion kirkko
"espan puisto". sattuipa sopivasti vielä liputuspäivä olemaan...
kaisaniemi ja kasvitieteellinen puutarha
oikean yläkulman kaskisaaressa on tietääkseni myynnissä suomen kallein omakotitalo? ko. tuvasta hintapyynti on 14,5 miljoonaa ja sitä yrittää kaupitella joku räikkösen kimi
tämän talon asukas ei ilmeisesti ole nikkarimiehiä? venevajan ovet pitäs kyllä kiiruusti kunnostaa. antaa vähän huolettoman isännän vaikutelman, kun noin repsottaa ;)
helsingin pitäjän kirkko on oikeastaan vantaan puolella. vantaa tunnettiinkin aiemmin nimellä helsingin maalaiskunta.
arabianrantaa
helsingin vanhastakaupungista löytyy mm. tämmöinen kaunis vesiputous. vantaankoskenakin tunnettu.
kuvauslennon hoiti amattitaidolla dennis nygård helitourista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti