Lukijat

tiistai 1. heinäkuuta 2014

kipakat lennot kihniössä

  illaksi oli kaikkien optimistisien ennustusten tulkintojen mukaan luvassa aivan loistavaa lentokeliä koko maakuntaan.
 vähän palstoilla koetin ilmoitella ja soitellakin muutamille tutuille, mutta vain muutaman jäsenen sain innostumaan lähteä lentelemään - kihniölle!

kokoonnuimme kankariin, josta olimme jannen kanssa tiedustelleet koillistuulelle soveltuvan starttipaikan eräältä lammastilalta.
jannehan se ehätti tänä iltana ensimmäisenä ilmoille uudenkarhealla hadronilla:


 
seuraavana oli mun vuoro, mutta kämmäsin startin "tahallani", jotta saisin kuvan kihniön oman pojan, mäkipään antin startista ;)
 suunnitelmani toimikin oikein mainiosti!

 antti startissa apcon liftillä. moottorina walkerjet simoninimyös samuli oli luvannut saapua paikanpäälle, mutta enää ei mieleni malttanut häntä jäädä odottelemaan, vaan ponkaisin poikien perään.
edessä aukeni heti kankarinjärvi
se ei oo muuten tuo kihniön ylpeys, pyhäniemi mitenkään merkittävän näköinen kaikista korkeuksista......mutta joistain korkeuksista taas on!aika erikoinen mökinpaikka jollain...pyhäniemen lomaosakekylän osakkeet ovat osa kansainvälistä rci-lomanvaihtojärjestelmää

aittolampi, syvä-, tarsia-, ja sulkuejärvet
korhosjärvi, korhosenniemi ja korhoskyläsitten myötätuuliosuudelle kohti lounasta. keskusta on muodostunut sulkuejärven rannalle.
 kihniö on kuulemani mukaan suomen perussuomalaisin kylä, eli täällä puolueen äänimäärä oli prosentuaalisesti kaikkein suurin viime vaaleissa.
kihniön ydinkeskustaatältä kylänraitilta on maailmalle lähtenyt sekatavarakauppiaan poika ja suomalaisen seuramatkailun uranuurtaja kalevi keihänen
kirkko ja koulu.
eräs ensimmäisistä matkalennoistani muuten päättyi tuohon koulun viereen pellolle joskus 15 vuotta sitten. sen jälkeen ei olekaan kihniön ilmatilaa tullut loukattua.
että muistorikas paikka :)vanhainkoti ja terveyskeskus
takalaiton!
 minä näin!haukkakankaan teollisuusalue järvisuomentien varressa nerkoon saha ja höyläämö etelä-nerkoossakärkikulman kylä nerkoojärven rannallalinnankylä onkin jo parkanon puolta.
 järven nimi on tietysti linnanjärvi.
nettitietojen mukaan tämä on ollut ensimmäinen asuttu paikka 1500-luvun kihniössä, joka oli osa entisaikaista kyrön suurpitäjää


eipä ole vaikea arvata, mistä koskelankylä on saanut nimensämustakulma kankarisjärven eteläpäässäjahas.
 siellä samuli sorvaa laskuun ja muut ovatkin jo maadoittuneet.vielä pitää naarminkylän suurimmasta teollisuuslaitoksesta, kankarin kalusteesta kuva napata ennen laskuaihan kelpo lentokeli oli kihniöllä.
vaikka aurinko ei paistanutkaan, oli silläkin puolensa.
 keli rauhoittui ajoissa ja  kuvat onnistuivat joka suunnasta otettuna, eikä niihin tullut häiritseviä varjoja.

muut kihniön iltarauhan häiritsijät yhteispotretissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti