Lukijat

sunnuntai 18. lokakuuta 2015

"tarkkareita" jämillä

 jokunen päivä sitten sain kutsun tulla vastaanottamaan tampereen kevytilmailukerhon oppilaiden tarkastuslentoja. mikäs siinä. jämillä on aina kiva poiketa ja tälle sunnuntaille oli vielä luvassa optimaalista keliä kaikenlaiseen ilmailuaktivitettiin.

tandemeita, sekä oppilaslentoja oli lähinnä päivän ohjelmassa
helinällä paramoottorikoulutus oli sillä mallilla, että vain kolme lentoa puuttui ja tänään oli aikomus ne kaikki suorittaa. kunnianhimoinen suunnitelma kelle tahansa miehellekin!
ensin hieman kylmäharjoittelua meidän kerhon edenillä.punoshässäkkä aiheutti tämän hinauksen keskeyttämisen. kentillä on aina kaikenlaista varpua ja juurakkoa, jotka tahtoo tarttua punoksiin aiheuttaen virhetiloja liitimeen.
saarikosken jyrki starttaa tarkastuslennolleenmyllykankaan jani tarkastuslentonsa alussa.


"big ears" nimensä veroisena
jani kävi katsomassa kelin ja lämmittämässä moottorin.ja sitten tositoimiin!henkeään pidättäen porukat seurasivat helinän laskeutumista ;)meidän kerhosta myös mika oli tullut jämille. mika lähdössä lentämällä kotiinsa kankaanpäähän.

ainakin kolme traikkiakin lenteli jämillä tänään yksi meinasi kaataa tuopit illan päätteeksi ravintolan terassilta siivenkärjellään ;)

toiminta jatkui iltahämäriin saakka
"ei pöllömpiä lentäjiä täällä jämillä", tuumaili muuan sivusta uteliaana toimintaamme seurannut paikallinen asukas.laitetaanpa tähän loppuun vielä heikkolaatuinen kännykkävideo suomessa ylen harvinaisesta tapauksesta, jossa naispuolinen paramoottorilentäjä laskeutuu tarkastuslennoltaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti