Lukijat

tiistai 2. elokuuta 2011

malkakosken kokoontumisajot

ilmojen niin salliessa, kokoontuu maakunnan paramoottoriharrastajat lentelemään milloin minnekin keskeiselle paikalle. eilen kokoonnuttiin malkakoskelle. paikalle saapui peräti kymmenkunta harrastajaa. kylläpä siinä kävikin aika pörinä!
paikka on oikea virkistyskeidas niin melojille,

kalastajille,
kuin myös paramoottorilentäjille!
lapuan hymypoika starttaa:
on se hurja!
ja tässä meidän muiden videolla harjun toimesta kuvattuna:alueelta löytyy lyhyeksileikattua nurmikkoa ja alamäkeä oikeestaan jokaiselle tuulensuunnalle!


treenaus tulevia sm-kisoja varten käy jo kuumana. keppien puutteessa potkitaan vaikka kuusenlatvoja :)

kokkosen jarikin oli taas ajellut puolen suomen läpi, että pääsee kerrankin alamäkeen starttaamaan ;)kitinojaan suunnitellaan uutta asuntoaluetta "koto-projektin" merkeissä. se tulee suurinpiirtein tähän ja kaikki talot tulevat muistuttamaan perinteisiä pohjalaistaloja?kuminan sadonkorjuutyöt on näköjään jo aloitettu
tutunnäköinen siipi tulee vastaan osaapa se olla hienonvärinen! juuri tuollaiset värit määkin olisin siipeeni valinnu, jos olisin niitä itte päässy valitteen ;)

vanha karhumäen opisto lapuan puolella
jussin viinitehdas
pikkuhiljaa väkeä alkaa tippua taivaalta. lehtorinnan hannun tyylinäyte tässä:kuparin veljekset yhtä hymyä kotimaisemissa lenneltyjen lentojensa jälkeen:
heikillä ei ollut tällä kertaa aihetta hymyyn. kaksi kuukautta odoteltu italiasta osia koneeseen ja eka lento korjatulla koneella kesti peräti 11 minuuttia!
osia oksenti ceemaxi jonnekin lakialle jälleen... :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti