Lukijat

tiistai 19. toukokuuta 2009

anturajärven keikka

tälle illalle oli vielä luvassa lentokeliä, niin pitihän se käydä hyödyntämässä. ei sitä tiedä milloin taas seuraavan kerran pääsee, niin kannattaa lentää vaikka vähän varastoon ;)
matka suuntautui jalasjärvelle, jonne oli kokoontunut reilu puolenkymmentä harrastajaa. keli ei ollutkaan ennustetun kaltaista, vaan jouduimme odottelemaan aika kauan puuskien vaimenemista. ilmeisesti lähestyvä saderintama repi tuulta?
jalasjärvellä oli toukotyöt täydessä käynnissä. tässä isäntä levittää kasvuvoimaa viereiselle (alatuulen puoleiselle :) pellolle.


kiireiset miehet malttoivat hetkiseksi hiljentää ja tulivat seuraamaan teron starttia puuskaisessa tuulessa.


tässä tero jo maadoittuu lyhyen lennon jälkeen.itsekin kävin kelin koettamassa tuulen hieman laannuttua. muutaman kymmenen metrin sekainen kerros, mutta ylempänä täysin ok keli.
jokipiissä sijaitsee jalaksen kenkätehdas. tuossa tehtaan pihassa muuten seisoi tullessamme tuliterä bugatti!arto tuli vastaanaika taajaan pyöri vielä jalasjärven ainoan tuulivoimalan siivetkeskusta-aluetta
valtatie 3 halkaisee jalasjärven taajama-alueen. samannimininen baari on tuossa ramppien keskellä.
tuolla tuli aikoinaan opeteltua moottoritekniikkaa puoli vuotta (jalasjärven aikuiskoulutuskeskus)
oikeassa yläkulmassa uusi "jalastuuli" huoltoasema seinäjoentien varrella.rehupiikles laulaa laulussaan "jalasrakkautta" näin:
"on rakkautemma kestävä, kuin jokipiin puusilta"

sillan nähneiden arvioitavaksi jää, miten jalasrakkaus kestää?jahas, notta tätä lajia on jalasrakkauden nykytila....paikalla tänään jalasjärvellä minun ja arton lisäksi, sami, tapani, heikki, tero, ja pasi

tässä vielä pasin lasku nirvanalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti