Lukijat

lauantai 9. toukokuuta 2009

terveisiä malmilta!

tänään oli tilaisuus poiketa malmin lentoasemalla, joten käytettiin tilaisuus hyväksi.

reprokuvasin helsinki-malmin lentoaseman aulassa olevan ilmakuvan nähtäväksenne, niin tiedätte minkälaisesta kokonaisuudesta nyt on puhe.
yläosassa oleva teollisuusalue on legendaarinen "tattarisuo", josta melkeen apu löytyy, mikäli autossa on jotain bropleemia.

kovasti koettavat kaupunginvaltuutetut saada lentoasemaa muuttaamaan muualle. ei kuulemma mahdu tämmöinen elitistisen harrastuksen suorituspaikka kasvavan kaupungin alueelle, vaikka lentoasema on ollut paikalla jo ennen useimpia helsinkiläisiä!

http://www.pelastamalmi.orgjarmo (movalistalta) funkkistyylisen lentoasemarakennuksen vieressä.
oikeassa yläkulmassa olevan suomen ainoa lentokuntoisen dc-3:n asemapaikka on hki-malmin lentoasema kesäaikaan. talvehtimiset suoritetaan vaasan lentoasemalla.
koneita platalla oli kymmenittäin ja hangaareissa varmaan vielä sama mokoma lisää. kaikenlaisia lentotoimintaa tukevia ilmailutyöpaikkoja on alueelle myös keskittynyt.
tässä sitten tulotien varressa keskusjärjestömme suomen ilmailuliiton toimitilat. sieltä löytyvät lajipäälliköt ja muut toimihenkilöt, ilmailulehden toimitus, sekä mm. sil-shop
hiljaista oli näin lauantaiaamuna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti