Lukijat

keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

aluevalvontaa länsirannikolla

jo parin päivän ajan kerhomme tiedusteluelimet ovat viestittäneet aluettamme etelästä päin uhkaavasta vaarasta. ryökäleet käyvät päivä päivältä vain röyhkeämmiksi!
päätettiin sitten mennä tänään porukalla satakunnan rajalle ottamaan valmiiksi luulot pois ulkopuolisilta. yhytimme vieraan tiukassa (ruots. tjöck) paikassa kristiinankaupungin lähettyvillä ja otimme oitis puhutteluun.
lähemmin, kun tutustuttiin, havaitsimme kuitenkin uhan melko vähäiseksi ja päätimme saattaa vieraan vartioituna kohteliaasti reviirimme lävitse pohjoista kohti. menköön sitten minne lystää, mutta täällä tanssitaan isäntien pillin mukaan!
kahdeksan saattajaa lähti matkaan, kuusi lentäen ja kaksi autoilla.
tässä osasto 1
vas: marko m, tero, marko har ja sitten yksi uusi kaveri, joka muutti seinäjoelle lahden suunnalta. vannoutunut termolentäjä kuulemma, mutta ehkä saamme vielä käännytettyä ;)
ehkä ei vielä ole liian myöhäistä?


muut eivät tainneet tiukan kirkkoa huomatakkaan?


ensiksi poikkesimme kristiinankaupungin yllä. merisumu on meille maakravuille outo ilmiö.
toimisikohan nuo varalaskupaikkoina ?-)tästä eteenpäin porukka hajosi ja valvottavakin pääsi jotain kautta livahtamaan karkuun!


pjelax. närpiöhän tunnetaan valtavista lasinalusviljelmistään. närpiön "punainen kulta" on kuulemma tomaattinärpiön kirkko. erikoisuutena menneiltä ajoilta säilyneet toistasataa hevostallia.


keskustaa


övermarkin (suom. ylimarkku) kirkonkylä.


terosta vielä kuva, kun tuli temppuilemaan niin hollille.parit kuva-arvoitukset loppuun vielä:


niin, perhana vieköön, se etelän koijari pääsi sittenkin livahtamaan meiltä! oli päästellyt samaan rahaan korsnäsiin asti, kun kaikilta meidän kerhon pojilta pensat loppui jo ennen pirttikylää :(
peijaiset pidettiin silti, vaikka saalis menetettiinkin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti